SOCIAL TASK

Thema-avond Smart Mobility

Om Nederland ook in de toekomst bereikbaar, veilig en leefbaar te houden, worden er zoveel mogelijk nieuwe informatie- en communicatietechnologieƫn ingezet. Denk aan het voorbereiden van wegen voor zelfrijdende auto's of het realiseren van een betere doorstroming door gebruik te maken van real-time gegevens. Alle inzet van innovatieve ICT-oplossingen die bijdragen aan de droge en natte infrastructuur noemen we smart mobility. Woensdag 18 april a.s. organiseert TASK een thema-avond over Smart Mobility.

De eerste gastspreker van de avond is bekend: Laurens Schrijnen, adviseur Smart Mobility bij Rijkswaterstaat. Laurens heeft in zijn lange carriĆØre bij Rijkswaterstaat, de beleidskern van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu en TNO samenwerking centraal staan. Hij heeft zich de afgelopen jaren bezig gehouden met het ontwikkelen van strategische allianties, business development en innovatie. Zo was hij onder andere de oprichtende directeur van De Verkeersonderneming in Rotterdam en van De Innovatiecentrale in Helmond. Later zal er nog een tweede spreker bekend worden gemaakt.

Inschrijven

De thema-avond vindt plaats op woensdag 18 april op het kantoor van TASK. De inschrijving voor de thema-avond is geopend en entree is gratis. Er is een gelimiteerd aantal plekken beschikbaar.


Bron:Publicatiedatum: 2 maart 2018
Wat is een productcontract?
Het productcontract Contractadvisering kan worden gezien als een grote menukaart waaruit de contractmanagers van Rijkswaterstaat binnen de drie percelen vastgestelde producten kunnen selecteren en uitvragen aan onze TASK-adviseurs. Een verantwoording van een PV of een managementrapportage zijn voorbeelden van producten uit de menukaart.
Meer info? Kom in contact
Top