SOCIAL TASK

Sweco, TASK en AT Osborne winnen de raamovereenkomst SCB van TenneT

Netbeheerder TenneT gunt de combinatie Sweco, TASK en AT Osborne de driejarige raamovereenkomst SCB diensten (Systeemgerichte Contractbeheersing).

Voor een betrouwbare en veilige elektriciteitsvoorziening wordt het hoogspanningsnet in Nederland de komende jaren op diverse locaties uitgebreid en vervangen. De uitbreidingen en vervangingen worden steeds vaker gerealiseerd met behulp van een UAV-gc contract: een geïntegreerd contract waarin de uitvoerende partij meer verantwoordelijkheid heeft over het ontwerp en de invulling van het project.

De beheersing van deze contracten wordt risico gestuurd ingevuld, ook wel Systeemgerichte Contractbeheersing (SCB) genoemd. TenneT wil deze contractbeheersing op een uniforme manier uitvoeren binnen de organisatie en beschikt zelf over projectleiders en contractmanagers die verantwoordelijk zijn voor de SCB.

TenneT zoekt ondersteuning op het gebied van risicomanagement, de toetscoördinatie, de (lead)auditing en de producttoetsing en heeft nu de combinatie Sweco, TASK en AT Osborne aangesteld. Naast de inhoudelijke toetsingswerkzaamheden, gaan de samenwerkingspartners de medewerkers van TenneT trainen om de uitrol van SCB succesvol te realiseren.

‘Om het SCB proces optimaal te laten verlopen combineren we de technische expertise van Sweco, het organisatietalent van TASK en de project- en risicomanagement skills van AT Osborne’, aldus Freek Braakman, categorymanager bij TenneT.

‘We kijken ernaar uit om TenneT te helpen bij een soepele en succesvolle transitie naar een duurzame energievoorziening,’ zegt Patrick Soons, Business Manager Contractmanagement bij TASK, tevens lid van het kernteam van de combinatie.

Het raamcontract heeft tweemaal een optie tot verlenging van een jaar.

Meer info?

Neem dan contact op met Patrick Soons, Business Manager Contractmanagement bij TASK, tevens lid van het kernteam van de combinatie.Meer informatie >Bron:Publicatiedatum: 30 augustus 2018
Meer info? Kom in contact
Meer informatie?

Neem dan contact met ons op!

T   030-2819300
E   info@task.nl

Top