Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

ProRail sluit overeenkomst met het consortium Movares-TASK

Het consortium Movares-TASK heeft een raamovereenkomst gesloten met ProRail voor de landelijke inhuur van interim professionals. De overeenkomst geldt voor een duur van twee jaar en kan oplopen tot in totaal acht jaar.

Donderdag 13 december hebben ProRail, Movares en TASK een overeenkomst getekend van de aanbesteding 'Landelijk - Inhuur van Interim Professionals'. De aanbesteding omvatte twee percelen binnen het domein Techniek. Het consortium heeft beide percelen binnen gehaald. Dat betekent uitvragen voor o.a. projectmanagementrollen bij ProRail niet aan de totale markt worden aangeboden, maar alleen binnen de raamovereenkomst.

Wij zijn verheugd om één van de leveranciers te zijn van ProRail die de komende jaren mag reageren op projectmanagement uitvragen (waaronder contractmanagement, projectbeheersing, omgevingsmanagement en projectmanagement)!


Meer informatie?


Manager   Dennis de Kok

Telefoon  030-2819300

Bron:Publicatiedatum: 20 december 2018
Wat is een productcontract?
Het productcontract Contractadvisering kan worden gezien als een grote menukaart waaruit de contractmanagers van Rijkswaterstaat binnen de drie percelen vastgestelde producten kunnen selecteren en uitvragen aan onze TASK-adviseurs. Een verantwoording van een PV of een managementrapportage zijn voorbeelden van producten uit de menukaart.
Meer info? Kom in contact
Top