LOMD, landelijke omgevingsmanagementdag, omgevingsmanagement, platform omgevingsmanagement

Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

LOMD 2018 van start!

De achtste editie van de netwerkbijeenkomst voor omgevingsmanagers, georganiseerd door Platform Omgevingsmanagers (POM), vindt donderdag 28 juni 2018 plaats in Congrescentrum 1931 te Den Bosch. Op deze dag staat de ontwikkeling van het vak omgevingsmanagement centraal. Net als vorig jaar zal TASK ook weer present zijn op de dag!

Wil je ook op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen van het vak omgevingsmanagement? Schrijf je nu in!
Platform Omgevingsmanagement

Sinds een aantal maanden is Jaap Dekker aangesteld als nieuw bestuurslid van POM. Bij TASK heeft Jaap de rol van Business Manager Omgevingsmanagement. Hij is enthousiast om zijn kennis over het vak te delen en verder te bouwen aan de ontwikkeling van Omgevingsmanagement.

Lees meer >Bron:Publicatiedatum: 27 februari 2018
Wat is een productcontract?
Het productcontract Contractadvisering kan worden gezien als een grote menukaart waaruit de contractmanagers van Rijkswaterstaat binnen de drie percelen vastgestelde producten kunnen selecteren en uitvragen aan onze TASK-adviseurs. Een verantwoording van een PV of een managementrapportage zijn voorbeelden van producten uit de menukaart.
Meer info? Kom in contact
Top