Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Intersaction participeert in TASK

Vrijdag 14 december heeft de directie van TASK een overeenkomst getekend met Intersaction, waarbij Intersaction een meerderheidsparticipatie verwerft in TASK. Voor de oprichters Geert Kotter en Martin van de Kamp een mooie stap na ruim 20 jaar, die zowel hen als TASK nieuwe kansen biedt.

Achtergrond hierbij is dat in de komende decennia Nederland voor grote uitdagingen op het gebied van infrastructuur en energietransitie staat. Toenemende welvaart, groeiende mobiliteit, klimaatverandering en veroudering van bestaande infrastructuur en energienetwerken zorgen voor omvangrijke investerings- en onderhoudsopgaven waardoor een verdere groei van de markt wordt verwacht.

TASK, opgericht in 1997, heeft zich ontwikkeld tot een projectenorganisatie die haar opdrachtgevers voorziet in kennis door middel van het leveren van producten, projectinzet en advies op het gebied van de IPM rollen projectmanagement, omgevingsmanagement, contractmanagement en projectbeheersing. TASK koestert de kernwaarden; samenwerken, betrokkenheid en ondernemen. Leuk werk staat hoog in het vaandel en dat zal ook voor de toekomst blijven gelden.

TASK heeft de afgelopen jaren een mooie groei laten zien, waarbij de inhoudelijke ontwikkeling van medewerkers, de transitie naar ‘producten’, een goede bedrijfsvoering en goede resultaten hand in hand zijn gegaan.

Intersaction is een investeringsmaatschappij die zich richt op business-to-business ondernemingen met een aanzienlijke groei potentie en een ondernemend management team.
TASK en Intersaction waren geen vreemden van elkaar. Intersaction is al geruime tijd aandeelhouder in Balance, dat actief is in dezelfde markt. De participatie door Intersaction biedt continuïteit en ruimte voor verdere ontwikkeling van de organisatie, haar personeel en aan Geert Kotter en Martin van de Kamp persoonlijk. TASK gaat zelfstandig door, Geert Kotter en Martin van de Kamp blijven verantwoordelijk voor TASK en blijven ook minstens de komende 3 jaar als directie aan.

Door de participatie van Intersaction in TASK wordt ook de mogelijkheid gecreëerd om meer kansen in de markt te verkennen. Ook kunnen de mogelijkheden van verdere samenwerking tussen Balance en TASK onderzocht gaan worden. In 2019 gaan Geert Kotter en Martin van de Kamp daarom samen met het management van Balance verkennen of, en zo ja, op welke wijze er verder kan worden samengewerkt om beide ondernemingen verder te laten groeien en bloeien, en medewerkers verdere kansen op ontwikkeling te bieden.

Intersaction en Geert Kotter en Martin van de Kamp zien grote kansen voor TASK en haar medewerkers, en kijken uit naar de samenwerking en de toekomstige ontwikkelingen.

Directie TASK

Geert Kotter en Martin van de Kamp

Bron:Publicatiedatum: 17 december 2018
Wat is een productcontract?
Het productcontract Contractadvisering kan worden gezien als een grote menukaart waaruit de contractmanagers van Rijkswaterstaat binnen de drie percelen vastgestelde producten kunnen selecteren en uitvragen aan onze TASK-adviseurs. Een verantwoording van een PV of een managementrapportage zijn voorbeelden van producten uit de menukaart.
Meer info? Kom in contact
Top