SOCIAL TASK

Gunning Zee & Delta binnen voor TASK

foto: Rijkswaterstaat, Oosterscheldekering

Samen met onze partners Sweco en AT Osborne hebben we de Nadere Overeenkomst (NOK) Toetscoördinatie bij Rijkswaterstaat PPO Zee & Delta verworven! De NOK omvat het leveren van een aantal SCB producten. TASK, Sweco en AT Osborne zijn verheugd om de productuitvraag van Rijkswaterstaat succesvol in te vullen!

Om de contractmanager van de opdrachtgever te bedienen wordt een deel van de systeemgerichte contractbeheersing uitbesteed. Het betreft de uitvoering van toetscoördinatie voor projecten op het gebied van baggeren & bergen, kustlijnzorg, wegen, keringen en vaarwegen. Het gaat hier om zo’n 30-tal projecten.

Raamovereenkomst Systeemgerichte Contractbeheersing (SCB)

De productuitvraag komt voort uit de (raam)overeenkomst systeemgerichte contractbeheersing van het consortium Sweco – TASK – AT Osborne met Rijkswaterstaat. De samenwerking met Rijkswaterstaat loopt sinds 2017 voor een minimale periode van twee jaar, met tweemaal de optie tot een verlenging voor een jaar. De overeenkomst heeft een landelijke dekking en is voor de diensten Grote Projecten en Onderhoud (GPO) en Programma’s, Projecten en Onderhoud (PPO) die verantwoordelijk zijn voor de realisatie van aanleg- en onderhoudsprojecten.

Bron:Publicatiedatum: 22 mei 2018
Meer info? Kom in contact
Meer informatie?

Neem dan contact met ons op!

T   030-2819300
E   info@task.nl

Top