SOCIAL TASK

Genomineerd: OM bij waterschappen; een rol in beweging

“Omgevingsmanagement bij waterschappen; een doorkijk in een veranderende rol”, het artikel van TASK'ers Bas Groenendijk en Monica Melis, is genomineerd voor de categorie algemeen op de Landelijke Omgevingsmanagementdag (LOMD)! In totaal zijn er vier artikelen genomineerd, waarvan twee voor de categorie algemeen.

Anderhalf jaar lang hebben zij onderzoek gedaan naar de rol van omgevingsmanagement bij waterschappen. In het artikel bespreken ze de highlights van het onderzoek: (1) De status quo: hoe wordt omgevingsmanagement toegepast binnen waterschappen? (2) Professionaliseringsslag: hoe maken we de rol van omgevingsmanagement “toekomstproof”?

Op de LOMD, komende donderdag (28-06), geven Bas en Monica een pitch op het podium onder begeleiding van Dolf Jansen! Daarnaast zullen zij op de dag ook een workshop verzorgen waarin resultaten van het onderzoek besproken worden.

Landelijke Omgevingsmanagementdag (LOMD)

De Landelijke Omgevingsmanagementdag (LOMD) is dé landelijke netwerkbijeenkomst voor omgevingsmanagers. Op die dag (28 juni a.s.) staat de ontwikkeling van het vak omgevingsmanagement centraal. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor het evenement!Schrijf je in voor de LOMD >Bron:Publicatiedatum: 21 juni 2018
Meer info? Kom in contact
Meer informatie?

Neem dan contact met ons op!

T   030-2819300
E   info@task.nl

Top