Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Bijzonder kennissessie ambtswoning

Na 20 jaar bouwen is op 22 juli de Noord/Zuidlijn van start gegaan. De metrolijn is geopend en de metro’s rijden door de stad. Een project dat de nodige voeten in de aarde heeft gehad, maar ook een grote bron van nieuwe kennis is gebleken. Naast het opleveren van de Noord/Zuidlijn heeft de gemeente Amsterdam de opdracht om de opgedane kennis en ervaring uit het project te borgen en beschikbaar te maken voor toekomstige projecten in Amsterdam. TASK is als één van de vier grootste suppliers van het project uitgenodigd om de ‘lessons learned’ te delen tijdens een sessie in de ambtswoning in Amsterdam.

Op de foto is Geert Kotter (directeur TASK) aan het woord over geleerde lessen bij de realisatie van de Noord/Zuidlijn. Bij de kennissessie waren o.a. Sharon Dijksma (wethouder Amsterdam), Cees Veerman (voorzitter projectcommissariaat Noord/Zuidlijn) en de ambtelijke top van Amsterdam aanwezig. Tijdens de middag ontstond er een interessante discussie. Vanuit TASK hebben we gekozen voor een insteek niet vanuit de techniek, maar juist vanuit de selectie van mensen bij grote projecten. Wij geloven dat er aan de mensenkant nog veel te winnen valt! Op een later moment zullen wij onze geleerde lessen uitwerken en op de site publiceren.

Bron:Publicatiedatum: 27 september 2018
Wat is een productcontract?
Het productcontract Contractadvisering kan worden gezien als een grote menukaart waaruit de contractmanagers van Rijkswaterstaat binnen de drie percelen vastgestelde producten kunnen selecteren en uitvragen aan onze TASK-adviseurs. Een verantwoording van een PV of een managementrapportage zijn voorbeelden van producten uit de menukaart.
Meer info? Kom in contact
Top