Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Rijkswaterstaat gunt TASK productuitvraag m.b.t. contractadvisering!

Foto: Rijkswaterstaat / Joop van Houdt

Definitief gegund!
In samenwerking met LievenseCSO wordt TASK in 2018 verantwoordelijk voor de contractadvisering in 6 onderhoudscontracten van het cluster ZN A Wegen van Rijkswaterstaat PPO Zuid-Nederland. Het cluster is ingedeeld in 3 districten: West, Midden en Zuid-Oost. Elk district omvat een Prestatiecontract (PCD) en een Variabel Onderhoud Contract (VOC).

Rijkswaterstaat heeft de opdracht als zgn. productuitvraag in de markt gezet. De productuitvraag bestaat uit de levering van producten als een Contractbeheersplan, Contractadvies, Behartigen OG-belang en VTW-management. Voor contractadvisering is de werkwijze met productuitvragen van deze omvang betrekkelijk nieuw. Een mooie uitdaging waarin we in een nauwe samenwerking met Rijkswaterstaat deze werkwijze gaan hanteren. Rijkswaterstaat heeft daarbij de mogelijkheid om het contract de komende jaren te verlengen.

Bron:Publicatiedatum: 15 januari 2018
Wat is een productcontract?
Het productcontract Contractadvisering kan worden gezien als een grote menukaart waaruit de contractmanagers van Rijkswaterstaat binnen de drie percelen vastgestelde producten kunnen selecteren en uitvragen aan onze TASK-adviseurs. Een verantwoording van een PV of een managementrapportage zijn voorbeelden van producten uit de menukaart.
Meer info? Kom in contact
Top