Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Rijksvastgoedbedrijf verlengt samenwerking met TASK

Ook in 2018 blijft TASK partner van het Rijksvastgoedbedrijf in het uitvoeren van audits en het begeleiden en coachen van Lead Auditors!

Het Rijksvastgoedbedrijf doet momenteel volop ervaring op met het toepassen van Systeemgerichte Contract Beheersing (SCB) in projecten en onderhoudscontracten. Hierbij is nog sprake van een ontwikkeling van kennis en vaardigheden. In 2017 hebben het Rijksvastgoedbedrijf en TASK de handen ineengeslagen om deze ontwikkeling binnen het Rijksvastgoedbedrijf invulling te geven. TASK voert audits uit op de projecten en onderhoudscontracten, begeleid en coacht nieuwe Lead Auditors én fungeert als sparringpartner voor het kernteam SCB. Omdat de samenwerking van beide kanten als zeer prettig wordt ervaren, heeft het Rijksvastgoedbedrijf de optie om de Raamovereenkomst te verlengen gelicht. En daar zijn wij trots op!

Bron:Publicatiedatum: 6 februari 2018
Wat is een productcontract?
Het productcontract Contractadvisering kan worden gezien als een grote menukaart waaruit de contractmanagers van Rijkswaterstaat binnen de drie percelen vastgestelde producten kunnen selecteren en uitvragen aan onze TASK-adviseurs. Een verantwoording van een PV of een managementrapportage zijn voorbeelden van producten uit de menukaart.
Meer info? Kom in contact
Top