Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

POM lunchlezing stakeholdermanagement in projectteams

Inzichten in stakeholdermanagement en het verbeteren van stakeholder betrokkenheid bij grote infrastructurele projecten.

Donderdag 6 december 2018
12:00 - 14:00 uur
Groenewoudsedijk 53, Utrecht (kantoor TASK)

Grote infrastructurele projecten in Nederland worden steeds complexer en ingrijpender. Dit resulteert in meer stakeholders die een belang hebben bij een project. Stakeholdermaangement is daarom een steeds belangrijkere tool om interne en externe stakeholders te betrekken en managen gedurende een project.

Deze presentatie wordt gegeven door adviseur omgevingsmanagement van TASK Lawk Raoof, begin 2017 afgestudeerd aan de TU Delft. De lunchlezing gaat over hoe een projectteam beter haar stakeholders kan betrekken bij grote infrastructurele projecten. Hierbij zijn 4 grote infrastructurele projecten geanalyseerd en worden de uitkomsten en oplossingsrichtingen gedeeld.

Praktische informatie

Heb je interesse, meld je dan aan via info@platformomgevingsmanagement.nl o.v.v. lunchlezing stakeholdermanagement.
Niet-leden POM kunnen zich ook aanmelden en betalen 30 euro (excl. BTW). De factuur dient vooraf te zijn betaald, anders kun je helaas niet deelnemen.

Bron:Platform Omgevingsmanagement (POM)Publicatiedatum: 20 november 2018
Wat is een productcontract?
Het productcontract Contractadvisering kan worden gezien als een grote menukaart waaruit de contractmanagers van Rijkswaterstaat binnen de drie percelen vastgestelde producten kunnen selecteren en uitvragen aan onze TASK-adviseurs. Een verantwoording van een PV of een managementrapportage zijn voorbeelden van producten uit de menukaart.
Meer info? Kom in contact
Top