Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Mannen bedankt!

Foto: Bij hun afscheid van TASK op een rij v.l.n.r. Jan van Geel, Hans van Tilborg en Ron Maseland.

Helaas nemen wij in 2018 afscheid van drieboegbeelden van TASK. Wij stelden ze een aantal vragen over hun periode bij TASK

In 2005 is “huisconstructeur” Jan van Geel in dienst gekomen bij TASK. In deze 13 jaren heeft hij zich altijd sterk thuis gevoeld bij TASK en was hij zeer betrokken bij de organisatie. Zo is hij op 63-jarige leeftijd(!) voor de eerste keer gaan skiën met onze skireis. Zijn mooiste TASK-moment is er een met “een donker randje”, wat hij verder toelicht in het filmpje hieronder. Projecten/opdrachtgevers waar Jan voor gewerkt heeft zijn o.a.Gemeente Utrecht, Ballast Nedam, BT Geoconsult en Ingenieursbureau Den Haag.

LinkedIn-profiel Jan van Geel >

Maar liefst 14 jaar lang heeft Hans van Tilborg met plezier voor TASK gewerkt in het team contractmanagement. Hans is de enige van het drietal die nog niet met pensioen gaat. Met een dikke verkiezingsoverwinning van zijn eigen partij BAARLE!, gaat hij nu aan de slag als wethouder bij de gemeente Baarle-Nassau. Uit zijn TASK-periode is Hans het meest trots op zijn duurzame relaties met verschillende opdrachtgevers. Projecten/opdrachtgevers waar Hans voor gewerkt heeft zijn o.a. Rijkswaterstaat, Bovis Lend Lease en Compenserende Maatregelen Kierbesluit van Waterschap Hollandse Delta.

LinkedIn-profiel Hans van Tilborg >

Op het gebied van HRM heeft Ron Maseland zowel de organisatie van TASK, als de organisaties van opdrachtgevers van kennis voorzien. In 2005 is Ron begonnen op het kantoor van TASK. Samenwerking met collega's is één van zijn sterke punten. De belangrijkste les die Ron geleerd heeft is: "Twee weten meer dan één". Projecten/opdrachtgevers waar Ron voor gewerkt heeft zijn o.a. Projectorganisatie Betuweroute, Project 2e Coentunnel en de Noord/Zuidlijn van Metro en Tram Gemeente Amsterdam.

LinkedIn-profiel Ron Maseland >

Voor het volledige interview met de heren, kun je onderstaand filmpje bekijken (6:31). We hebben het over mooie TASK-momenten, geleerde lessen en fraaie resultaten.


Bron:Publicatiedatum: 27 september 2018
Wat is een productcontract?
Het productcontract Contractadvisering kan worden gezien als een grote menukaart waaruit de contractmanagers van Rijkswaterstaat binnen de drie percelen vastgestelde producten kunnen selecteren en uitvragen aan onze TASK-adviseurs. Een verantwoording van een PV of een managementrapportage zijn voorbeelden van producten uit de menukaart.
Meer info? Kom in contact
Top