Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Lunchlezing "Omgevingsmanagement bij waterschappen; een doorkijk in een veranderende rol"

U bent van harte welkom op onze lunchlezing maandag 26 november a.s. in het Waterschapshuis in Amersfoort!

Na 1,5 jaar onderzoek over omgevingsmanagement bij waterschappen, hebben wij de onderzoeksresultaten gebundeld in een boek. Daarin geven we een terugkoppeling op het onderzoek. Resultaten, analyses en (praktische) aanbevelingen worden uitgebreid besproken. Tijdens de lunchlezing ontvangt u een exemplaar van het boek.

Gedurende ons onderzoek hebben we onze tussentijdse resultaten al mogen presenteren bij onder andere het Platform Omgevingsmanagement (POM), de landelijke omgevingsmanagementdag (LOMD) en diverse waterschappen. We zijn verheugd om nu de definitieve resultaten met u te delen!

Toen wij eind 2016 aan dit project begonnen, hadden wij het idee dat wij 80% van de waterschappen zouden kunnen bezoeken om hier onze informatie op te halen. Een score van 80% van de waterschappen was voor ons een zeer mooi resultaat. Uiteindelijk hebben alle waterschappen deelgenomen! We willen alle deelnemers bedanken voor hun openheid, de fijne gesprekken en het feit dat ze mee wilde werken aan ons onderzoek. Wat ons in alle plezierige gesprekken is opgevallen, is de brede wens tot kennisdelen. We zullen aan de hand van de resultaten van dit onderzoek niet alleen deze rapportage ter beschikking stellen, maar we zullen ook sessies organiseren om breder op de resultaten in te gaan en samen de verdieping te zoeken.

Meer informatie over het onderzoek?

Download dan de whitepaper "OM bij waterschappen; een doorkijk in een veranderende rol". Deze whitepaper was genomineerd voor de categorie algemeen op de Landelijke Omgevingsmanagementdag 2018. De uiteindelijke rapportage, die we uitdelen in Amersfoort, is veel uitgebreider beschreven.

Hopelijk mogen we u alvast welkom heten!

Met collegiale groet,

Monica Melis en Bas Groenendijk

Inschrijven

De lunchlezing vindt plaats op maandag 26 november a.s. bij Het Waterschapshuis in Amersfoort. De inschrijving voor de lunchlezing is geopend en entree is gratis. Er is plek voor maximaal 70 personen, dus wees er snel bij!


Bron:Publicatiedatum: 8 november 2018
Wat is een productcontract?
Het productcontract Contractadvisering kan worden gezien als een grote menukaart waaruit de contractmanagers van Rijkswaterstaat binnen de drie percelen vastgestelde producten kunnen selecteren en uitvragen aan onze TASK-adviseurs. Een verantwoording van een PV of een managementrapportage zijn voorbeelden van producten uit de menukaart.
Meer info? Kom in contact
Top