Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

GVB gunt consortium Movares - TASK raamovereenkomst

foto: GVB / Jolanda Fisser, Metro en bussen op Sloterdijk

Donderdag 8 maart 2018 maakte het GVB de definitieve gunning van de (raam)Overeenkomst inhuur projectmedewerkers: projectmanagers en project management officer (PMO) bekend. Het consortium Movares – TASK is verheugd een van de 3 contractanten in de raamovereenkomst te zijn. De samenwerking met het GVB wordt aangegaan voor de minimale periode van vier jaar, met viermaal een optie tot verlenging voor een jaar.


Bron:Publicatiedatum: 19 maart 2018
Wat is een productcontract?
Het productcontract Contractadvisering kan worden gezien als een grote menukaart waaruit de contractmanagers van Rijkswaterstaat binnen de drie percelen vastgestelde producten kunnen selecteren en uitvragen aan onze TASK-adviseurs. Een verantwoording van een PV of een managementrapportage zijn voorbeelden van producten uit de menukaart.
Meer info? Kom in contact
Top