Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Thema-avond Stakeholder- en Relatiemanagement als succesfactor voor grote integrale projecten

"Van links naar rechts"

We roepen met z’n allen “Best for Project”, maar wat wordt daar mee bedoeld? Binnen tijd, geld en scope? Wat is nu het doel van het project? Wat is de business case, wat is de maatschappelijke meerwaarde, wat is de missie van het project? Welke andere voorwaarden, resources of partijen hebben we nodig om de missie te doen slagen?

De term "Werkend Vervoer Systeem" (WVS) is afkomstig uit de railinfra wereld, en betekent zoveel als wat ervoor nodig is om de reiziger veilig, comfortabel, betrouwbaar en tegen redelijke kosten te vervoeren. Dit betekent dat er infra moet zijn, een adequate vervoersoperatie, professioneel beheer apparaat, geschikt materieel en nog vele andere zaken. En dan niet alleen bij de ingebruikname van het WVS, maar op elk moment vanaf de start van het project. Het betreft dus ook tijdelijk vervoer (niet alleen railvervoer) en ook andere verkeersdeelnemers.

Dit betekent dat diverse partijen samen moeten werken. Hoe werkt dit, wie regisseert en met welke mandaat? Nieuwe Wijn in Oude Zakken? Zeker waar, maar het hebben van een gezamenlijke missie is niet altijd even vanzelfsprekend!

Inschrijven

De thema-avond vindt plaats op dinsdag 10 oktober. De eerste gastspreker van de avond is bekend: Willem van Dongen, betrokken geweest bij o.a. Spoortunnel Delft, Hoekse Lijn, Betuwelijn en momenteel bij Amstelveenlijn.  De tweede spreker is Ronald van der Meer, die als Implementatiemanager bij het GVB zorg draagt voor de strategische en praktische uitvoering van het tijdelijk en definitief vervoer op de Amstelveenlijn.

De inschrijving voor de thema-avond is geopend en entree is gratis. Er is een gelimiteerd aantal plekken beschikbaar.


Bron:Publicatiedatum: 21 september 2017
Wat is een productcontract?
Het productcontract Contractadvisering kan worden gezien als een grote menukaart waaruit de contractmanagers van Rijkswaterstaat binnen de drie percelen vastgestelde producten kunnen selecteren en uitvragen aan onze TASK-adviseurs. Een verantwoording van een PV of een managementrapportage zijn voorbeelden van producten uit de menukaart.
Meer info? Kom in contact
Top