Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

's Werelds grootste fietsenstalling in Utrecht deels geopend

foto: TASK professional Ashna Bainathsah in de recent geopende fietsenstalling in Utrecht

In Utrecht is vandaag het eerste deel van 's werelds grootste fietsenstalling geopend. Een mooie mijlpaal voor het project. Er is plek voor ruim 6.000 fietsen! Volgend jaar, wanneer het project volledig is afgerond, zal er zelfs plek zijn voor 12.500 fietsen.

Projectbeheersing

Projectconsultant Ashna Bainathsah (TASK) werkt als projectbeheerser voor het Stationsgebied Utrecht. Haar focus is het deelproject Stationsplein Oost. Dit plein wordt de nieuwe schakel tussen Utrecht Centraal, Hoog Catharijne en de historische binnenstad van Utrecht. Er komen verschillende ruime looproutes die leiden naar de binnenstad. Op het nieuwe stationsplein en de aangrenzende bebouwing is plaats voor winkels en horeca met terrassen onder een transparant dak. Onder het plein komt de fietsenstalling, drie etages hoog met een capaciteit van 12.500 fietsen. Ashna ondersteunt de projectmanager in haar dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor de budgetbewaking en de informatievoorziening/documentatie van het project.

Bron:Publicatiedatum: 7 augustus 2017
Wat is een productcontract?
Het productcontract Contractadvisering kan worden gezien als een grote menukaart waaruit de contractmanagers van Rijkswaterstaat binnen de drie percelen vastgestelde producten kunnen selecteren en uitvragen aan onze TASK-adviseurs. Een verantwoording van een PV of een managementrapportage zijn voorbeelden van producten uit de menukaart.
Meer info? Kom in contact
Top