Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Overlijdensbericht Tineke Poelwijk

Wij zijn diep getroffen door het overlijden van onze oud collega Tineke Poelwijk.

Tineke is vanaf 2002 jarenlang een vaste waarde geweest voor ons bedrijfsbureau. Nadat zij uit dienst van ons bureau is gegaan heeft zij vaak nog met grote toewijding en vakkundigheid tijdelijke projecten voor ons gedaan. Wij zullen Tineke herinneren als een fijne collega en een prachtig mens met humor. Iemand die altijd voor je klaar stond. Wij zullen haar erg missen als collega en vriendin.

Wij wensen haar familie en vrienden heel veel sterkte toe bij het dragen van dit grote verlies.

Namens de hele organisatie,

Geert Kotter en Martin van de Kamp
Directie TASK


Foto: in het midden een vrolijke Tineke Poelwijk op het kantoor van TASK.

Bron:Publicatiedatum: 26 juli 2018
Wat is een productcontract?
Het productcontract Contractadvisering kan worden gezien als een grote menukaart waaruit de contractmanagers van Rijkswaterstaat binnen de drie percelen vastgestelde producten kunnen selecteren en uitvragen aan onze TASK-adviseurs. Een verantwoording van een PV of een managementrapportage zijn voorbeelden van producten uit de menukaart.
Meer info? Kom in contact
Top