Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Op projectbezoek bij Wim Hanraads

Martin van de Kamp en Felix Paleari (niet op de foto) zijn op projectbezoek bij Wim Hanraads. Wim voert namens TASK een opdracht uit bij het Ingenieursbureau van de gemeente Amsterdam. In de rol van Technisch Projectleider gaat hij de definitieve steigers voor de woonboten in de Houthaven realiseren. Op de foto zien we Wim en Martin bij enkele (woon)boten die aan de tijdelijke steiger liggen.

Bron:Publicatiedatum: 30 oktober 2017
Wat is een productcontract?
Het productcontract Contractadvisering kan worden gezien als een grote menukaart waaruit de contractmanagers van Rijkswaterstaat binnen de drie percelen vastgestelde producten kunnen selecteren en uitvragen aan onze TASK-adviseurs. Een verantwoording van een PV of een managementrapportage zijn voorbeelden van producten uit de menukaart.
Meer info? Kom in contact
Top