SOCIAL TASK

Kerstactie TASK: Watoto Wema

Hoe zou je het vinden als je dagen vol zorgen zijn?
Ieder kind heeft toch recht op een eerlijk leven?

-Ali B

Bij TASK beseffen we dat niet iedereen een mooie toekomst heeft, zoals we deze in Nederland gewend zijn. Dankzij onze kansen en veilige omgeving hier, hebben wij al 20 succesvolle jaren met TASK achter de rug. Omstandigheden die niet iedereen gegund zijn. Om ons 20-jarig jubileum meer kleur te geven, willen wij samen met u minimaal 20 kinderen steunen van het project Watoto Wema in Kenia. Helpt u mee?

Zoals ieder jaar, zetten we onze missie niet alleen in voor onze klanten en business, maar ook door te investeren in Net4kids. Een stichting die kansarme jongeren van over de wereld weer een toekomst geeft. Kennis delen is wat TASK doet. Daarom bundelen TASK en Net4kids opnieuw hun krachten en geven kinderen de kans om zijn of haar talenten te ontdekken, in te zetten en een veilig thuis te bieden.

Elk kind gun je een veilig thuis, een opleiding en de kans om zijn of haar talenten te ontdekken en in te zetten. In de sloppenwijken van Nairobi, Kenia leven er nog altijd miljoenen kinderen in extreme armoede. Ze gaan niet naar school, zijn ondervoed en zijn kwetsbaar voor mishandeling, verslaving & criminaliteit. Net4kids ondersteunt deze Keniaanse kinderen samen met lokale partner Watoto Wema door middel van een opvang en re-integratieproject.

Minimaal 20 kinderen steunen. Dit vinden we een mooi en tastbaar cadeau voor juist díegene die het echt nodig hebben. Zo geven we elk kind een goede start van het nieuwe jaar. Misschien wilt u, of uw bedrijf, ook overwegen om Net4kids te steunen? Wat zou u doen?Bron:Publicatiedatum: 15 december 2017
Meer info? Kom in contact
Meer informatie?

Neem dan contact met ons op!

T   030-2819300
E   info@task.nl

Top