Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Rijkswaterstaat gunt Sweco, TASK en AT Osborne (raam)overeenkomst Systeemgerichte Contractbeheersing

Bron foto: https://beeldbank.rws.nl, Rijkswaterstaat / Joop van Houdt

Vrijdag 13 januari 2017 maakte Rijkswaterstaat de definitieve gunning van de (raam)Overeenkomst systeemgerichte contractbeheersing bekend. De raamovereenkomst is in totaal in vier percelen opgedeeld. Het consortium Sweco – TASK – AT Osborne is verheugd dat zij op alle percelen geselecteerd zijn. De samenwerking met Rijkswaterstaat wordt aangegaan voor de minimale periode van twee jaar, met tweemaal een optie tot verlenging voor een jaar.

“Van inhuur naar uitbesteding”, de nieuwe manier van werken binnen Rijkswaterstaat krijgt steeds verder vorm. Zo ook in dit raamcontract. In plaats van capaciteitsvraagstukken, zal Rijkswaterstaat het consortium product-uitvragen voorleggen. De raam(Overeenkomst) SCB draagt bij aan de verdere professionalisering van de inkoop en contractbeheer van SCB Producten.

De raamovereenkomst heeft een landelijke dekking en is voor de diensten Grote Projecten en Onderhoud (GPO) en Programma’s, Projecten en Onderhoud (PPO) die verantwoordelijk zijn voor de realisatie van aanleg- en onderhoudsprojecten.

Bron:Publicatiedatum: 13 januari 2017
Wat is een productcontract?
Het productcontract Contractadvisering kan worden gezien als een grote menukaart waaruit de contractmanagers van Rijkswaterstaat binnen de drie percelen vastgestelde producten kunnen selecteren en uitvragen aan onze TASK-adviseurs. Een verantwoording van een PV of een managementrapportage zijn voorbeelden van producten uit de menukaart.
Meer info? Kom in contact
Top