SOCIAL TASK

Rijkswaterstaat gunt Sweco, TASK en AT Osborne (raam)overeenkomst Systeemgerichte Contractbeheersing

Bron foto: https://beeldbank.rws.nl, Rijkswaterstaat / Joop van Houdt

Vrijdag 13 januari 2017 maakte Rijkswaterstaat de definitieve gunning van de (raam)Overeenkomst systeemgerichte contractbeheersing bekend. De raamovereenkomst is in totaal in vier percelen opgedeeld. Het consortium Sweco – TASK – AT Osborne is verheugd dat zij op alle percelen geselecteerd zijn. De samenwerking met Rijkswaterstaat wordt aangegaan voor de minimale periode van twee jaar, met tweemaal een optie tot verlenging voor een jaar.

“Van inhuur naar uitbesteding”, de nieuwe manier van werken binnen Rijkswaterstaat krijgt steeds verder vorm. Zo ook in dit raamcontract. In plaats van capaciteitsvraagstukken, zal Rijkswaterstaat het consortium product-uitvragen voorleggen. De raam(Overeenkomst) SCB draagt bij aan de verdere professionalisering van de inkoop en contractbeheer van SCB Producten.

De raamovereenkomst heeft een landelijke dekking en is voor de diensten Grote Projecten en Onderhoud (GPO) en Programma’s, Projecten en Onderhoud (PPO) die verantwoordelijk zijn voor de realisatie van aanleg- en onderhoudsprojecten.

Bron:Publicatiedatum: 13 januari 2017
Meer info? Kom in contact
Meer informatie?

Neem dan contact met ons op!

T   030-2819300
E   info@task.nl

Top