SOCIAL TASK

Eerste spreker van de thema-avond Nieuwe Omgevingswet is bekend

Donderdag 6 april organiseert TASK de thema-avond "Integraal werken met de Nieuwe Omgevingswet." Wat betekent deze nieuwe wet voor het leiderschap van projectmanagers in het werkveld van de fysieke leefomgeving? Op de thema-avond bespreken wij zowel de inhoud van de Omgevingswet als mogelijke gedragsveranderingen / leiderschapsstijlen. We zijn verheugd om de eerste spreker van de avond aan te kondigen: Anne de Rooij, Programma Manager Implementatie Omgevingswet bij Provincie Noord-Holland. 

Anne de Rooij

Anne de Rooij is Programma Manager Implementatie Omgevingswet bij de Provincie Noord-Holland. Vanuit haar rol en de wetswijziging focust Anne zich op cultuurverandering en organisatieontwikkeling binnen de Provincie. Kernwoorden bij de implementatie zijn: vertrouwen en loslaten, spiegelen en oplossingsgerichtheid.

Het doel dat Anne gesteld heeft is een strategische richting uitstippelen met behulp van een spel en nieuwe inzichten ontwikkelen in de verschillende rollen bij de Provincie. Samen met de andere partners wil ze betekenis geven aan de wet en de provinciale instrumenten.

In haar carrière heeft Anne verschillende rollen bij de Provincie ingevuld (onderzoek, strategisch, projectmanager), daarnaast heeft ze bij diverse instanties bestuursfuncties bekleed (Gemeente Haarlemmermeer, NVVS/Stichting Hoormij en J’Africa). Kennis heeft Anne o.a. opgedaan aan de UvA, Nyenrode en de Universiteit Utrecht.

Inschrijven

De inschrijving voor de thema-avond is geopend en entree is gratis. Er is een gelimiteerd aantal plekken beschikbaar.


Bron:Publicatiedatum: 16 maart 2017
Meer info? Kom in contact
Meer informatie?

Neem dan contact met ons op!

T   030-2819300
E   info@task.nl

Top