Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

TASK en omgeving steunen 20 kinderen in Kenia

Ieder kind verdient een eerlijk leven. Om het 20-jarige jubileum van TASK meer kleur te geven, hebben wij als doel gesteld om minimaal 20 kinderen te steunen van het project Watoto Wema. Met de kerstactie is het ons gelukt om genoeg geld in te zamelen voor 20 kinderen! Het project Watoto Wema heeft ongeveer €325,- per kind nodig om ze te kunnen voorzien van onderdak, onderwijs en gezondheidszorg. Samen met u hebben we ruim €6.500,- binnengesleept voor het project van Net4kids. Iedereen die een steentje heeft bijgedragen, bedankt!

Hiermee wordt de kerstactie van TASK succesvol afgesloten, maar het project Watoto Wema kan uw hulp nog steeds goed gebruiken. Elke donatie naar het prachtige project van Net4kids zorgt ervoor dat deze kinderen weer zicht op een mooie toekomst krijgen.Bouw een veilige toekomst voor kwetsbare kinderen

In Kenia leven er nog altijd miljoenen kinderen in extreme armoede, zoals in de sloppenwijken van Nairobi. Zonder steun is hun situatie uitzichtloos. Veel kinderen hebben ouders verloren aan HIV/Aids of zijn slachtoffer van mishandeling. Geen onderwijs, geen voedsel en vaak misbruikt, grijpen deze kinderen naar drugs, alcohol of belanden in de criminaliteit. Net4kids biedt samen met projectpartner Watoto Wema een veilig onderkomen aan deze kwetsbare kinderen die nergens meer naartoe lijken te kunnen gaan.

Samenwerking TASK en Net4kids

Sinds een aantal jaar hebben wij ons verbonden aan de acties van Net4kids. Zij steunen minderbedeelde kinderen over de hele wereld. Zo hebben we geld ingezameld voor o.a. kinderen in Thailand, meisjes in India en nu ook kinderen in Kenia. Ook in de toekomst zijn we van plan om kansarme kinderen te helpen. Hopelijk kunnen we komend jaar weer op u rekenen!

Aangehaakt blijven bij onze volgende actie? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Bron:Publicatiedatum: 13 februari 2018
Wat is een productcontract?
Het productcontract Contractadvisering kan worden gezien als een grote menukaart waaruit de contractmanagers van Rijkswaterstaat binnen de drie percelen vastgestelde producten kunnen selecteren en uitvragen aan onze TASK-adviseurs. Een verantwoording van een PV of een managementrapportage zijn voorbeelden van producten uit de menukaart.
Meer info? Kom in contact
Top