Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

TASK - Balance komende zes jaar verantwoordelijk voor Verkeersmanagement en Ondersteuning Omgevingsmanagement op het grote project SAA

Vanuit het samenwerkingsverband TASK – Balance zijn we er in geslaagd de opdracht van Rijkswaterstaat gegund te krijgen voor het uitbesteden van Verkeersmanagement en Ondersteuning Omgevingsmanagement binnen het grootschalige infrastructurele programma Schiphol — Amsterdam — Almere (SAA). De komende zes jaar zullen wij de verantwoordelijkheid nemen voor genoemde disciplines voor alle SAA deelprojecten.Een prestatie van formaat waar we bij TASK en Balance enorm trots op zijn. Wij gaan er, samen met onze onderaannemers ManEngenius en Voort, in samenwerking met Rijkswaterstaat een prachtig project van maken.

Bron:Publicatiedatum: 28 februari 2017
Wat is een productcontract?
Het productcontract Contractadvisering kan worden gezien als een grote menukaart waaruit de contractmanagers van Rijkswaterstaat binnen de drie percelen vastgestelde producten kunnen selecteren en uitvragen aan onze TASK-adviseurs. Een verantwoording van een PV of een managementrapportage zijn voorbeelden van producten uit de menukaart.
Meer info? Kom in contact
Top