Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Platform Omgevingsmanagement (POM) verwelkomt Jaap Dekker als nieuw bestuurslid

Onlangs heeft Platform Omgevingsmanagement (POM) Jaap Dekker aangesteld als nieuw bestuurslid. Bij TASK heeft Jaap de rol van Business Manager Omgevingsmanagement. Hij is enthousiast om zijn kennis over het vak te delen en verder te bouwen aan de ontwikkeling van Omgevingsmanagement.
Geschatte leestijd: 2,5 minuten.

Jaap, gefeliciteerd met je nieuwe functie bij het POM!

Ja, bedankt! Met ingang van 1 juli 2017 maak ik onderdeel uit van het bestuur Platform Omgevingsmanagement. Een functie waar ik bijzonder veel zin in heb en die ik naast mijn dagelijkse werkzaamheden als Business Manager Omgevingsmanagement bij TASK vervul.

Hoe ben je terecht gekomen op deze functie?

Het afgelopen jaar ben ik nauwer betrokken geraakt bij het POM. Zelf ben ik al een aantal jaren bezoeker van de LOMD: de Landelijke Omgevingsmanagement Dag, georganiseerd door POM. De laatste editie heb ik meegeholpen met de organisatie van de LOMD. Hierdoor heb ik een aantal enthousiaste bestuursleden leren kennen wat mij heeft doen solliciteren naar algemeen bestuurslid. Inmiddels heb ik een tweetal bestuursvergaderingen meegemaakt waarbij wij een verdeling hebben gemaakt van de portefeuilles. Mijn primaire taak is het komende jaar de organisatie van de LOMD.

Wat leuk! Wat motiveert je om hier aan de slag te gaan?

Wat mij motiveert is de ontwikkeling van zowel het vak, als de omgevingsmanager zelf. En POM is de Nederlandse vakorganisatie voor omgevingsprofessionals, hier staan deze zaken centraal. Er worden regelmatig bijeenkomsten georganiseerd over actuele thema’s, er wordt samenwerking gezocht met nieuwe initiatieven, er worden opleidingsprogramma’s voor omgevingsmanagers ontwikkeld. We zijn de organisator van de LOMD. Kortom als POM doen we er alles aan om een platform te bieden waarin de omgevingsmanagers centraal staan.

Gaat TASK nog iets merken van jouw extra activiteiten bij POM?

Een van de gemeenschappelijke doelstellingen bij TASK is het delen van kennis en ervaring. Door de aansluiting met het bestuur van POM kan ik mij voorstellen dat TASK ook meer betrokken wordt bij de activiteiten van POM. Dit jaar waren wij alleen al met 15 collega’s op de LOMD en organiseerden we o.a. een workshop Omgevingsmanagement.Platform Omgevingsmanagement

Platform Omgevingsmanagement (POM) is het platform voor professionals die omgevingsmanagement als een essentiële factor zien voor het succesvol laten verlopen van een project. Ontwikkeling van zowel het vak, als de omgevingsmanager zelf staat centraal. Dit doet POM door interactie, dialoog en kennisuitwisseling.

Meer lezen over POM >Bron:Publicatiedatum: 3 oktober 2017
Wat is een productcontract?
Het productcontract Contractadvisering kan worden gezien als een grote menukaart waaruit de contractmanagers van Rijkswaterstaat binnen de drie percelen vastgestelde producten kunnen selecteren en uitvragen aan onze TASK-adviseurs. Een verantwoording van een PV of een managementrapportage zijn voorbeelden van producten uit de menukaart.
Meer info? Kom in contact
Top