Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Platform Omgevingsmanagement verwelkomt Jaap Dekker als nieuw bestuurslid

foto: een presenterende Jaap Dekker op een recente thema-avond bij TASK

Onlangs heeft Platform Omgevingsmanagement (POM) Jaap Dekker aangesteld als nieuw bestuurslid. Bij TASK heeft Jaap de rol van Business Manager Omgevingsmanagement. Hij is enthousiast om zijn kennis over het vak te delen en verder te bouwen aan de ontwikkeling van Omgevingsmanagement.

Platform Omgevingsmanagement

Platform Omgevingsmanagement (POM) is het platform voor professionals die omgevingsmanagement als een essentiële factor zien voor het succesvol laten verlopen van een project. Ontwikkeling van zowel het vak, als de omgevingsmanager zelf staat centraal. Dit doet POM door interactie, dialoog en kennisuitwisseling.

Bron:Platform OmgevingsmanagementPublicatiedatum: 6 september 2017
Wat is een productcontract?
Het productcontract Contractadvisering kan worden gezien als een grote menukaart waaruit de contractmanagers van Rijkswaterstaat binnen de drie percelen vastgestelde producten kunnen selecteren en uitvragen aan onze TASK-adviseurs. Een verantwoording van een PV of een managementrapportage zijn voorbeelden van producten uit de menukaart.
Meer info? Kom in contact
Top