Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Bouwen op mensen sinds 1997

1 februari 1997 is het avontuur 'TASK' gestart. 20 jaar later heeft TASK veel mooie dingen meegemaakt. Er zijn prachtige projecten afgerond, de organisatie heeft veel ontwikkelingen ondergaan en er hebben uitstekende samenwerkingen plaatsgevonden. Allemaal met één centraal thema: "bouwen op mensen". Om dit mooi in beeld te brengen, gaan we langs bij een aantal TASK'ers op projectlocatie. 


Bron:Publicatiedatum: 22 december 2017
Wat is een productcontract?
Het productcontract Contractadvisering kan worden gezien als een grote menukaart waaruit de contractmanagers van Rijkswaterstaat binnen de drie percelen vastgestelde producten kunnen selecteren en uitvragen aan onze TASK-adviseurs. Een verantwoording van een PV of een managementrapportage zijn voorbeelden van producten uit de menukaart.
Meer info? Kom in contact
Top