SOCIAL TASK

TASK Today - Leuk werk

"TASK is leuk werken", een belangrijke kreet bij TASK. Wij proberen een plezierig werkklimaat neer te zetten voor onze medewerkers. Ten eerste moeten zij zich professioneel thuis voelen bij TASK; uitdaging en ruimte voor ontwikkeling. Daarnaast is een ontspannen sfeer van belang voor zowel de medewerkers zelf, als onze opdrachtgevers.


Plezier is een belangrijk aspect van ons succes. Wij werken graag met vakmensen die hun passie kwijt kunnen op toonaangevende projecten in de infra, ruimte of vastgoed. In de juiste omgeving weten onze professionals mooie dingen te realiseren. Bij TASK werken wij veel in teamverband en worden er regelmatig samenkomsten georganiseerd, zowel formeel als informeel.

TASK café

Het TASK café is te vergelijken met een kroegcollege. In een informele setting, een café, komt een inspirerende spreker zijn verhaal doen. Daarnaast wordt er geborreld met collega's. In ons eerste TASK café legde oud-wereldkampioen ploegentijdrit en wielerverslaggever Maarten Ducrot een link tussen wielersport en het bedrijfsleven. In het laatste TASK café heeft trendwatcher Floris Marcus 15 megatrends met ons besproken.

Skireis

Sinds een jaar of tien gaan we in de winter met een groep TASK'ers een lang weekend skiën, samen koken of ontspannen in een chalet. Zo leer je collega's ook op een andere manier kennen. Er is plek voor gevorderden en beginners. 

Ambassadeursdag

Tweemaal per jaar organiseren wij een ambassadeursdag voor al onze medewerkers. Deze dag wordt deels inhoudelijk ingevuld met workshops;  het andere dagdeel is informeel met leuke activiteiten.


De geWoonboot
De vorige ambassadeursdag van TASK vond plaats bij de geWoonboot, een prachtige locatie gelegen aan het IJ in Amsterdam. Interessante workshops werden begeleid door Roel Schulte en Evelien Hennevelt. Er volgde een rondleiding over de fotogenieke NDSM-werf. En als afsluiting van de dag genoten we van een walking diner.

Bekijk de foto's >Bron:Publicatiedatum: 20 april 2016
Meer info? Kom in contact
Meer informatie?

Neem dan contact met ons op!

T   030-2819300
E   info@task.nl

Top