Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

TASK Today - Keurmerken

Het NEN 4400-1 certificaat is een hoogwaardig en onafhankelijk betrouwbaarheidskeurmerk voor ondernemingen. TASK is aan deze inspectie onderworpen en met directie ingang heeft TASK het NEN 4400-1 certificaat behaald. TASK heeft tevens verklaring van registratie voor het SNA-keurmerk ontvangen. 

Risico's beperken

De NEN 4400-1 norm en tevens het SNA-keurmerk zijn ontwikkeld om de risico’s van het werken bij opdrachtgevers te beperken. Op basis van de huidige wetgeving lopen deze partijen het risico dat zij aansprakelijk worden gesteld voor verplichtingen die door de leverende organisatie of (onder)aannemer niet zijn voldaan. Bedrijven met het SNA-keurmerk worden periodiek gecontroleerd op hun verplichtingen, waardoor het risico voor de opdrachtgever en leverancier van werk wordt beperkt.Bron:Publicatiedatum: 20 april 2016
Wat is een productcontract?
Het productcontract Contractadvisering kan worden gezien als een grote menukaart waaruit de contractmanagers van Rijkswaterstaat binnen de drie percelen vastgestelde producten kunnen selecteren en uitvragen aan onze TASK-adviseurs. Een verantwoording van een PV of een managementrapportage zijn voorbeelden van producten uit de menukaart.
Meer info? Kom in contact
Top