SOCIAL TASK

Peter Baten ontvangt Zilveren Haring 2016

Peter Baten, projectconsultant van TASK, heeft dit jaar de Zilveren Haring gewonnen. Peter vervult al bijna een decennia de rol binnenstadsmanager van Veenendaal. De Zilveren Haring is een jaarlijkse prijs voor mensen die een belangrijke bijdrage leveren - of geleverd hebben - aan het goede ondernemersklimaat in Veenendaal.


Tijdens de Haringparty van BedrijvenKring Veenendaal (BKV) maakte voorzitter Wim Werkman de nieuwe Haringdrager bekend. Hij sprak de aanwezigen vol lof toe over Peter Baten: "Hoewel de BKV belangenbehartiger is voor ondernemers in de zakelijke dienstverlening en industrie, onderschatten we niet het belang van een economisch gezonde binnenstad. Deze brengt immers dynamiek en werkgelegenheid en dat is voor veel bedrijven van belang als vestigingsfactor. Ondanks de roerige tijden - zowel economisch als bestuurlijk - kan de binnenstad van Veenendaal al vele jaren rekenen op een constante factor. Aanspreekpunt en regelaar, vaak ondergewaardeerd maar zich onvermoeibaar inzettend voor winkelstad Veenendaal. De Zilveren Haring gaat dit jaar naar degene die een verbindende factor in de binnenstad is en er aan bijgedragen heeft dat Veenendaal op de 8ste plaats staat als beste binnenstad van de 60 grootste steden in Nederland: binnenstadsmanager Peter Baten!"

Binnenstadsmanagement Veenendaal

Het Platform Binnenstadsmanagement Veenendaal isopgericht in 2006 met als doel de aantrekkingskracht en leefbaarheid en daarmee het economisch functioneren van de Binnenstad Veenendaal te versterken. TASK’er Peter Baten is voor het Platform actief als binnenstadsmanager aangesteld. Hij is contactpersoon en aanspreekpunt voor ondernemers en bewoners in de binnenstad en is daarmee op de hoogte van informatieontwikkelingen die de binnenstad. Daarnaast is hij namens de ondernemers een vaste gesprekspartner van onder meer de gemeente.


Bron:Bedrijvenkring VeenendaalPublicatiedatum: 28 juni 2016
Meer info? Kom in contact
Meer informatie?

Neem dan contact met ons op!

T   030-2819300
E   info@task.nl

Top