Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Opdrachtgevers blij met TASK

Afgelopen jaar is weer onder alle klanten van TASK een uitgebreid klanttevredenheidsonderzoek gehouden met een hoge respons. Verheugd kunnen wij melden dat we, in de vorm van een rapportcijfer, gemiddeld een 8 hebben gescoord. De afgelopen vijf jaar hebben wij niet lager gescoord dan een 8 en daar zijn wij als TASK zeer trots op.

Uiteraard willen wij de komende jaren weer minimaal een 8 scoren. Dat doen wij door goed gebruik te maken van de ondernemersgeest, betrokkenheid en het samenwerkingsvermogen van onze medewerkers. Op die manier weten wij opdrachtgevers te overtuigen dat TASK een professionele en prettige organisatie is, die opereert op basis van gelijkwaardigheid, respect, openheid en gedrevenheid.

Bron:Foto: https://beeldbank.rws.nl, Rijkswaterstaat / Your Captain LuchtfotografiePublicatiedatum: 23 november 2016
Wat is een productcontract?
Het productcontract Contractadvisering kan worden gezien als een grote menukaart waaruit de contractmanagers van Rijkswaterstaat binnen de drie percelen vastgestelde producten kunnen selecteren en uitvragen aan onze TASK-adviseurs. Een verantwoording van een PV of een managementrapportage zijn voorbeelden van producten uit de menukaart.
Meer info? Kom in contact
Top