Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Lunchbijeenkomst Projectbeheersing

Woensdag 10 februari organiseren TASK en Projecticum de lunchbijeenkomst 'Help de projectmanager in control'. 

Datum: Woensdag 10 februari 2016
Tijd: 12.00 - 14.00
Locatie: Kantoor TASK - Groenewoudsedijk 53, Utrecht'Help de projectmanager in control'

De trend van de zelfscan in de supermarkt zet zich door in onze projecten…

Met de bredere inzet van selfservice modellen in de financiële administratie, verschuift de financiële verantwoordelijkheid steeds verder van de afdeling financiën naar de projectmanagers. Is dit een goede ontwikkeling?

Het is in elk geval een trend die doorzet. De vervolgvraag is: is de gemiddelde projectmanager en zijn of haar team hiervoor toegerust? Hebben zij de juiste skills en bijbehorende instrumenten?

Aan de hand van een aantal voorbeeldprojecten willen wij hier graag met u over discussiëren. En als antwoord op deze trend hebben TASK en Projecticum een nieuwe financiële functie ontwikkeld met bijbehorend instrumentaria voor financiële beheersing.

Bron:Publicatiedatum: 18 januari 2016
Wat is een productcontract?
Het productcontract Contractadvisering kan worden gezien als een grote menukaart waaruit de contractmanagers van Rijkswaterstaat binnen de drie percelen vastgestelde producten kunnen selecteren en uitvragen aan onze TASK-adviseurs. Een verantwoording van een PV of een managementrapportage zijn voorbeelden van producten uit de menukaart.
Meer info? Kom in contact
Top