Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Kennissessie "Dilemma's in een verstandshuwelijk"

‘De opdrachtgever weet bij aanvang meer dan de opdrachtnemer, maar wil afstand bewaren’,

´In onze verwachtingen zijn we niet eerlijk´,

´Soms denk ik: we zijn doorgeschoten in de samenwerking´…


Ben je werkzaam bij opdrachtgever óf opdrachtnemers? Dan herken je vast één of meer van deze uitspraken over samenwerken binnen D&C, DBM of andere vormen van integrale projecten. Op donderdag 8 december organiseren TASK, Metro en Tram (Gemeente Amsterdam) en Neerlands diep gezamenlijk een ontbijtsessie over dit thema.

Opdrachtgevers en opdrachtnemers van enkele projecten van Metro en Tram van de Gemeente Amsterdam hebben zich afgelopen zomer laten interviewen over hun samenwerking. Ze waren open over zichzelf, over hun relatie en hun projecten. Nu willen ze samen met andere Integrale projecten hun ervaringen delen met collega’s in de infrawereld. p 8 december kun je met ze in gesprek over hun ‘Dilemma´s in een verstandshuwelijk´. Wil je hierbij zijn? Schrijf je dan in via de website van Neerlands diep.

Aan de ontbijttafel gaan koppels van opdrachtgevers en opdrachtnemers met de gesprekleider in gesprek over hun relatie in goede en slechte tijden. Hoeveel ‘liefde’ kan hun verstandshuwelijk hebben? Hoeveelheid vrijheid geven de partners elkaar? Vertrouwen ze elkaar? Wanneer raken ze in elkaars allergie? Wat doen ze om het goed te maken als het servies door de kamer is gegaan?

Voor goede interactie en om antwoord te krijgen op de meest prangende vragen stemt het publiek over het thema dat moet worden aangesneden in het interview. Denk daarbij aan: gelijkwaardigheid, spanningen of leiderschap. In dit document worden de thema´s verder toegelicht: amsterdamse-ervaringen-dc-verstandshuwelijk_november-2016

We ontvangen je graag op 8 december om 7:00 uur in Amsterdam. Wij zorgen voor een stevig programma waar je graag vroeg voor opstaat én natuurlijk voor een heerlijk ontbijtbuffet!


Programma

7.00 - Ontvangst en ontbijtbuffet
7.30 - Eerste gespreksronde
8:45 - Tweede gespreksronde
10.00 - Afsluiting programma

Datum en locatie

Donderdag 8 december 2016
Clubhuis Old Course, Zwarte Laantje 4, 1114 BA Amsterdam, Duivendrecht


Bron:Afbeelding Noord/ZuidlijnPublicatiedatum: 10 november 2016
Wat is een productcontract?
Het productcontract Contractadvisering kan worden gezien als een grote menukaart waaruit de contractmanagers van Rijkswaterstaat binnen de drie percelen vastgestelde producten kunnen selecteren en uitvragen aan onze TASK-adviseurs. Een verantwoording van een PV of een managementrapportage zijn voorbeelden van producten uit de menukaart.
Meer info? Kom in contact
Top