SOCIAL TASK

Inschrijving thema avond Projectmanager Nieuwe Stijl is geopend

Woensdag 18 mei organiseert TASK de thema avond "Projectmanager Nieuwe Stijl". Sprekers van de avond zijn Thijs van Steen en Harold van Steeg, beiden werken zij aan de Noord/Zuidlijn, een toonaangevend project van de Gemeente Amsterdam. Thijs van Steen heeft een opdrachtgevende rol (Metro en Tram) en Harold van Steeg heeft juist een opdrachtnemende rol (VIA NoordZuidlijn) bij het project de Noord/Zuidlijn. De metrolijn zal Amsterdam Noord verbinden met Amsterdam Zuid

Datum: woensdag 18 mei 2016
Tijd: 17.30 - 20.30
Locatie: Kantoor TASK - Groenewoudsedijk 53, Utrecht Projectmanager Nieuwe Stijl

De (civiele) markt om ons heen verandert snel, dat heeft ook gevolgen voor de manier van werken en leiding geven voor projectmanagers. Management volgens de Nieuwe Stijl focust zich op gedeelde verantwoordelijkheid en betrokkenheid. De Projectmanager Nieuwe Stijl durft zaken los te laten en vertrouwt op de vakkundigheid van de professionals om hem heen. De projectmanager durft nieuwe leiderschapsstijlen te omarmen om het projectteam te stimuleren.

Tijdens de thema avond wordt o.a. besproken wat deze leiderschapsstijlen inhouden en hoe een projectmanager zijn team succesvol zichzelf kan laten sturen. Het wordt een interactieve avond met ruimte voor discussie. De avond begint met koffie / thee en een hapje, en wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Bron:Publicatiedatum: 29 maart 2016
Meer info? Kom in contact
Meer informatie?

Neem dan contact met ons op!

T   030-2819300
E   info@task.nl

Top