Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

AT Osborne, TASK en Triode hebben samen gunning binnen voor raamovereenkomst Projectbeheersing Rijkswaterstaat

Bron foto: https://beeldbank.rws.nl, Rijkswaterstaat / Joop van Houdt

Onlangs maakte Rijkswaterstaat de gunning van de raamovereenkomst Projectbeheersing bekend. De raamovereenkomst is in totaal in vijf percelen opgedeeld. Het consortium AT Osborne – TASK – Triode is verheugd dat zij perceel 4: risicomanagement gegund hebben gekregen en door Rijkswaterstaat is beoordeeld met de hoogste kwaliteitswaarde van alle inschrijvers. De samenwerking met Rijkswaterstaat wordt aangegaan voor de minimale periode van twee jaar, met tweemaal een optie tot verlenging voor een jaar.

“Van inhuur naar uitbesteding”, de nieuwe manier van werken binnen Rijkswaterstaat krijgt steeds verder vorm. Zo ook in dit raamcontract. In plaats van capaciteitsvraagstukken, zal Rijkswaterstaat het consortium product-uitvragen voorleggen. De kern van de samenwerking tussen AT Osborne, TASK, Triode en Rijkswaterstaat bestaat uit product-uitvragen op het gebied van risicomanagement.

De raamovereenkomst heeft een landelijke dekking: alle directies en afdelingen van Rijkswaterstaat kunnen gebruik maken van de samenwerking.

"Onze mensen maken het verschil"

De drie adviesbureaus delen de visie dat het succes van opdrachtuitvoering niet alleen zit in het leveren van tijdige, concrete en bruikbare producten, maar ook in het continu beschouwen van de projectopgaven: “Het integraal beheersen zit ‘in ons bloed’ en ‘dwingt’ ons om ook de IPM-rolhouders en anderen scherp te houden. Deze houding is voor ons een selectiecriterium bij het werven en inzetten van onze mensen. Zo helpen zij te ontzorgen”.

Het consortium legt uit dat ze Rijkswaterstaat ook zullen ontzorgen door werkwijzen in te richten op basis van een multidisciplinaire, integrale benadering: “Ons specifieke kwaliteitssysteem voor de raamovereenkomst maakt dit aantoonbaar en geeft de mogelijkheid om te constateren dat onze producten op gevalideerde en volledige informatie zijn gebaseerd. Zo maken wij zichtbaar dat onze mensen het verschil maken”.

Bron:Publicatiedatum: 20 juni 2016
Wat is een productcontract?
Het productcontract Contractadvisering kan worden gezien als een grote menukaart waaruit de contractmanagers van Rijkswaterstaat binnen de drie percelen vastgestelde producten kunnen selecteren en uitvragen aan onze TASK-adviseurs. Een verantwoording van een PV of een managementrapportage zijn voorbeelden van producten uit de menukaart.
Meer info? Kom in contact
Top