Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

TASK present bij golfdag Net4kids

Eerder deze maand was TASK present bij de Business golfdag van Net4kids. Het was een geweldige dag, maar belangrijker, het bood 28 straatmeisjes een veilig thuis in het Rainbow Home in Loreto Bowbazar India. Daarnaast kunnen ze door deze dag een jaar lang naar school.

Rainbow Homes

Dag en nacht proberen duizenden meisjes te overleven op de gevaarlijke straten van Indiase steden als Calcutta en Delhi, alleen al in deze steden naar schatting 100.000. Ze lopen groot gevaar te worden misbruikt, hun gezondheid is slecht door het gebrek aan medische zorg en de ernstige luchtvervuiling. Onbezorgd kind zijn is er niet bij en een regulier schoolleven lijkt ver weg. Net4kids helpt deze kwetsbare meisjes van de straat. Net als ieder kind hebben zij behoefte aan huisvesting, zorg en onderwijs. Net4kids en Rainbow Homes zorgen dat deze meisjes weer kind kunnen zijn.

Lees meer >Bron:Foto: studiosoest.nlPublicatiedatum: 26 oktober 2016
Wat is een productcontract?
Het productcontract Contractadvisering kan worden gezien als een grote menukaart waaruit de contractmanagers van Rijkswaterstaat binnen de drie percelen vastgestelde producten kunnen selecteren en uitvragen aan onze TASK-adviseurs. Een verantwoording van een PV of een managementrapportage zijn voorbeelden van producten uit de menukaart.
Meer info? Kom in contact
Top