SOCIAL TASK

Ben Kuipers draagt bij aan thema-avond Projectmanager Nieuwe Stijl

Woensdag 18 mei organiseert TASK de thema-avond "Projectmanager Nieuwe Stijl". Eerder hadden wij al aangekondigd dat Thijs van Steen en Harold van Steeg een praktische invalshoek op het thema komen bespreken. Wij zijn verheugd om te melden dat Ben Kuipers zijn theoretische kennis t.a.v. leiderschap komt delen op de thema-avond.

Ben Kuipers

Ben Kuipers is universitair hoofddocent aan de Universiteit Leiden, organisatieontwikkelaar onder de vlag van Performability en mede-oprichter en bestuurslid van de Public Leadership Foundation. Hij doet o.a. onderzoek naar Publiek Leiderschap: “Als leider van de toekomst werk je niet alleen; leiderschap is gedeeld”. Op de thema-avond zal Ben een theoretisch kader presenteren over nieuwe leiderschapsvormen die passen bij een Projectmanager Nieuwe Stijl. Daarnaast zal hij zijn laatste onderzoeksresultaten omtrent leiderschap bespreken.

Thijs van Steen en Harold van Steeg (beiden Noord/Zuidlijn) haken in op het kader van Ben Kuipers en delen hun ervaring vanuit de praktijk. Thijs van Steen heeft een opdrachtgevende rol (Gemeente Amsterdam Metro en Tram) en Harold van Steeg heeft juist een opdrachtnemende rol (VIA NoordZuidlijn) in het project.

Projectmanager Nieuwe Stijl

De (civiele) markt om ons heen verandert snel, dat heeft ook gevolgen voor de manier van werken en leiding geven voor projectmanagers. Management volgens de Nieuwe Stijl focust zich op gedeelde verantwoordelijkheid en betrokkenheid. De Projectmanager Nieuwe Stijl durft zaken los te laten en vertrouwt op de vakkundigheid van de professionals om hem heen. De projectmanager durft nieuwe leiderschapsstijlen te omarmen om het projectteam te stimuleren.

Datum: woensdag 18 mei 2016
Tijd: 17.30 - 20.30
Locatie: Kantoor TASK - Groenewoudsedijk 53, Utrecht


Bron:Publicatiedatum: 9 mei 2016
Meer info? Kom in contact
Meer informatie?

Neem dan contact met ons op!

T   030-2819300
E   info@task.nl

Top