SOCIAL TASK

Provincie Overijssel gunt TASK, AT Osborne en Grondwerk PM raamovereenkomst voor inhuur van civieltechnische adviseurs

Wij zijn verheugd om te melden dat wij als consortium TASK, AT Osborne en Grondwerk Projectmanagers de gunning binnen hebben voor raamovereenkomst inhuur van civieltechnisch personeel. Onlangs maakte Provincie Overijssel de uitslag van de gunning bekend. Zij selecteerde vijf partijen die de Economisch Meest Voordelige Inschrijving indienden (EMVI). De stukken van het consortium hebben een prachtige beoordeling ontvangen wat resulteerde in een fraaie tweede plaats.

Waar het consortium TASK, AT Osborne en Grondwerk Projectmanagers eerder al een succesvolle samenwerking is aangegaan met Provincie Noord-Holland, zal zij nu ook de samenwerking starten met Provincie Overijssel. De raamovereenkomst heeft een looptijd van twee jaar met tweemaal een optie tot verlenging voor een jaar.

Provincie Overijssel zal het raamcontract gebruiken voor het inhuren van civieltechnische adviseurs. Voorbeelden van functiegroepen zijn: projectleiders en projectmanagers; specifieke functies zijn contractmanagers, technisch managers, risicomanagers en managers projectbeheersing; auditors en lead auditors.

De leden van het kernteam van TASK, AT Osborne en Grondwerk Projectmanagers is het er over eens dat de kracht van de samenwerking zit in ‘het verschillende DNA’ van de partijen. Er is overlap in werkgebieden, maar in de zwaarte van de rollen ligt het zwaartepunt per partij elders, zodat tezamen het hele scala van rollen dat de Provincie uitvraagt, wordt afgedekt. De samenwerking bij Provincie Noord-Holland gaat uitstekend, dus vol vertrouwen wordt gekeken naar de komende samenwerking met Provincie Overijssel.
Bron:Publicatiedatum: 10 november 2016
Meer info? Kom in contact
Meer informatie?

Neem dan contact met ons op!

T   030-2819300
E   info@task.nl

Top