Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Provincie Overijssel gunt TASK, AT Osborne en Grondwerk PM raamovereenkomst voor inhuur van civieltechnische adviseurs

Wij zijn verheugd om te melden dat wij als consortium TASK, AT Osborne en Grondwerk Projectmanagers de gunning binnen hebben voor raamovereenkomst inhuur van civieltechnisch personeel. Onlangs maakte Provincie Overijssel de uitslag van de gunning bekend. Zij selecteerde vijf partijen die de Economisch Meest Voordelige Inschrijving indienden (EMVI). De stukken van het consortium hebben een prachtige beoordeling ontvangen wat resulteerde in een fraaie tweede plaats.

Waar het consortium TASK, AT Osborne en Grondwerk Projectmanagers eerder al een succesvolle samenwerking is aangegaan met Provincie Noord-Holland, zal zij nu ook de samenwerking starten met Provincie Overijssel. De raamovereenkomst heeft een looptijd van twee jaar met tweemaal een optie tot verlenging voor een jaar.

Provincie Overijssel zal het raamcontract gebruiken voor het inhuren van civieltechnische adviseurs. Voorbeelden van functiegroepen zijn: projectleiders en projectmanagers; specifieke functies zijn contractmanagers, technisch managers, risicomanagers en managers projectbeheersing; auditors en lead auditors.

De leden van het kernteam van TASK, AT Osborne en Grondwerk Projectmanagers is het er over eens dat de kracht van de samenwerking zit in ‘het verschillende DNA’ van de partijen. Er is overlap in werkgebieden, maar in de zwaarte van de rollen ligt het zwaartepunt per partij elders, zodat tezamen het hele scala van rollen dat de Provincie uitvraagt, wordt afgedekt. De samenwerking bij Provincie Noord-Holland gaat uitstekend, dus vol vertrouwen wordt gekeken naar de komende samenwerking met Provincie Overijssel.
Bron:Publicatiedatum: 10 november 2016
Wat is een productcontract?
Het productcontract Contractadvisering kan worden gezien als een grote menukaart waaruit de contractmanagers van Rijkswaterstaat binnen de drie percelen vastgestelde producten kunnen selecteren en uitvragen aan onze TASK-adviseurs. Een verantwoording van een PV of een managementrapportage zijn voorbeelden van producten uit de menukaart.
Meer info? Kom in contact
Top