SOCIAL TASK

Tweede spreker thema avond BVP bekend

Na het succes van vorige TASK thema avonden staat nu het thema Best Value Procurement op het programma. De eerste spreker was reeds bekend: Wouter Smits, Best Value Adviseur bij Rijkswaterstaat. De tweede spreker is nu ook bekend. Met genoegen kondigen wij aan dat Bernard Westeneng van Rijkswaterstaat inhoud komt geven aan een deel van de avond. Deze avond begint om 18.00 uur met een hapje en een drankje en eindigt met een naborrel om te netwerken met collega's c.q. opdrachtgevers.

Bernard Westeneng

Procurement Manager bij Rijkswaterstaat

Bernard Westeneng, civiel ingenieur, is contractmanager in het Rijkswaterstaat projectteam dat verantwoordelijk is voor de verbreding van de A9 tussen de knooppunten Badhoevedorp en Holendrecht. In de afgelopen 14 jaar heeft Bernard diverse functies binnen Rijkswaterstaat vervuld, waaronder strategisch adviseur van het bestuur van Rijkswaterstaat en projectmanager van diverse infrastructurele projecten in de planfase.

Het project A9 Amstelveen maakt deel uit van het programma Schiphol-Amsterdam-Almere (SAA). Het tracébesluit Schiphol-Amsterdam-Almere voorziet erin om de bereikbaarheid tussen de corridor Schiphol-Almere te verbeteren.
Nog niet ingeschreven?

Let op, er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Datum: Woensdag 28 oktober 2015
Locatie: Kantoor TASK - Groenewoudsedijk 53, Utrecht

Bron:Publicatiedatum: 7 oktober 2015
Meer info? Kom in contact
Meer informatie?

Neem dan contact met ons op!

T   030-2819300
E   info@task.nl

Top