Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Waarom het ontbreken van een kerstgeschenk aangenaam is

Wij hopen dat 2015 een goed jaar voor iedereen is geweest. Het gaat economisch weer wat beter waardoor ook het algemene gevoel weer de positieve kant op gaat. Voor TASK was 2015 een goed jaar. Er is weer met veel enthousiasme gewerkt aan mooie projecten. Weer veel kennis gedeeld en er zijn vele verbindingen gemaakt. Het perspectief voor 2016 is uitstekend, dus wij gaan graag samen met u ook van 2016 weer een succes maken.

Namens de gehele organisatie van TASK wensen wij iedereen fijne feestdagen en een gezond 2016!

Ook dit jaar hebben we besloten om geen relatiegeschenk of kerstkaarten te sturen. Wij besteden dit budget graag aan Net4kids. TASK is sinds enkele jaren ambassadeur van deze organisatie. Zij heeft als doel middels duurzame hulp minder bedeelde kinderen een betere toekomst te geven. In deze periode willen we extra stilstaan bij de kinderen in deze wereld daarom hebben we 6 meisjes geholpen in het project Rainbow Homes.

Wij willen iedereen oproepen om ook een meisje in dit project te helpen. Dit is een investering van €830,25 per kind.

Vriendelijke groet,

Geert Kotter en Martin van de Kamp
Directie TASKRainbow Homes

Dag en nacht proberen duizenden meisjes te overleven op de gevaarlijke straten van Indiase steden als Calcutta en Delhi, alleen al in deze steden naar schatting 100.000. Ze lopen groot gevaar te worden misbruikt, hun gezondheid is slecht door het gebrek aan medische zorg en de ernstige luchtvervuiling. Onbezorgd kind zijn is er niet bij en een regulier schoolleven lijkt ver weg. Net4kids helpt deze kwetsbare meisjes van de straat. Net als ieder kind hebben zij behoefte aan huisvesting, zorg en onderwijs. Net4kids en Rainbow Homes zorgen dat deze meisjes weer kind kunnen zijn.

Lees meer >Bron:Publicatiedatum: 18 december 2015
Wat is een productcontract?
Het productcontract Contractadvisering kan worden gezien als een grote menukaart waaruit de contractmanagers van Rijkswaterstaat binnen de drie percelen vastgestelde producten kunnen selecteren en uitvragen aan onze TASK-adviseurs. Een verantwoording van een PV of een managementrapportage zijn voorbeelden van producten uit de menukaart.
Meer info? Kom in contact
Top