Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Help arme kinderen in Nepal naar school


Sushmita is 15 jaar en woont in Kathmandu met haar moeder en broertje. Door een nierziekte gaat het grootste deel van haar moeder’s loon op aan medicijnen en is het elke dag de vraag of er genoeg geld is voor eten. Naar school gaan was voor Sushmita dan ook geen optie. Gelukkig kan ze nu naar de NMG School. Ze is een slim, ambitieus meisje en heeft zichzelf al snel opgewerkt tot de tweede van de klas! In de toekomst wil ze, geïnspireerd door het werk van NMG, graag maatschappelijk werkster worden.

Zoals Sushmita zijn er veel kinderen die elke dag moeten afwachten of er eten is. De economie in Nepal is zwak en veel families leven onder de armoedegrens, helemaal na de aardbevingen in april. Zaken als onderwijs en gezondheidszorg zijn een verre droom, en gebrek aan voeding en hygiëne plus alcoholmisbruik zorgen ervoor dat veel kinderen fysieke en/of mentale problemen hebben. Net4kids helpt deze kinderen door middel van onderwijs, gezondheidszorg en fysiotherapie via onze Nepalese projectpartner NMG.

NMG: gezond naar school

De NMG School is bedoeld voor de allerarmste kinderen in Kathmandu en is het nieuwste project van de maand. Met jullie hulp kunnen 350 van deze kinderen naar school met aandacht voor hun ontwikkeling en gezondheid. Hun families krijgen speciale ondersteuning als voorlichting over hygiëne en geboortebeperking maar ook medische checks, voeding of een bed.

TASK steunt Net4kids. U ook?

De sponsoring van één kind bedraagt € 270,60 jaar. Dit geeft een kind in Nepal de kans naar school te gaan en gezond op te groeien in een verbeterde familiesituatie. Voor het schooljaar 2016 missen we nog 27.060 om 100 kinderen als Sushmita naar school te laten gaan. Investeer mee en geef de alleramste kinderen in Nepal de kans die Sushmita ook heeft gekregen.


Bron:Net4kidsPublicatiedatum: 27 november 2015
Wat is een productcontract?
Het productcontract Contractadvisering kan worden gezien als een grote menukaart waaruit de contractmanagers van Rijkswaterstaat binnen de drie percelen vastgestelde producten kunnen selecteren en uitvragen aan onze TASK-adviseurs. Een verantwoording van een PV of een managementrapportage zijn voorbeelden van producten uit de menukaart.
Meer info? Kom in contact
Top