Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

TASK thema avond - Best Value Procurement (BVP)

Na het succes van vorige TASK thema avonden staat nu het thema Best Value Procurement op het programma. De eerste spreker is bekend: Wouter Smits, Best Value Adviseur bij Rijkswaterstaat. Voor deze avond zal nog een tweede inspirerende spreker worden aangetrokken. Meer informatie hierover volgt later. De avond begint om 18.00 uur met een hapje en een drankje. En de avond eindigt met een naborrel om te netwerken met collega's c.q. opdrachtgevers.

Datum: Woensdag 28 oktober 2015
Locatie: Kantoor TASK - Groenewoudsedijk 53, Utrecht

Omdat het aantal plaatsen beperkt is, kunt u zich nu al inschrijven voor deze avond.
Welkom!Wouter Smits

Best Value adviseur bij het BVP team van Rijkswaterstaat en betrokken bij 8 Best Value projecten met een totale waarde van ca €590 miljoen.

Best Value Procurement (BVP) is een aanpak die uitgaat van de meeste waarde voor een goede prijs. Bij Best Value projecten neemt de opdrachtnemer het voortouw, zodat aanbieders de kans krijgen hun expertise maximaal te laten zien. Hun voordeel: beperkte kosten in de aanbestedingsfase en meer mogelijkheden om zich te onderscheiden van de concurrentie. Het voordeel voor opdrachtgevers: een beter resultaat, zonder dat iedere stap van de opdrachtnemers hoeft te worden gecontroleerd. Tijdens de thema-avond wordt ingegaan op methodiek van de Best Value aanpak en worden leerervaringen van Rijkswaterstaat gedeeld.Bron:Publicatiedatum: 14 september 2015
Wat is een productcontract?
Het productcontract Contractadvisering kan worden gezien als een grote menukaart waaruit de contractmanagers van Rijkswaterstaat binnen de drie percelen vastgestelde producten kunnen selecteren en uitvragen aan onze TASK-adviseurs. Een verantwoording van een PV of een managementrapportage zijn voorbeelden van producten uit de menukaart.
Meer info? Kom in contact
Top