Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Thema avond SCB (9 april)

Op donderdagavond 9 april a.s. organiseert TASK weer een themabijeenkomst, dit maal is het onderwerp:

Systeemgerichte Contract


Beheersing (SCB)


'Van sturing door Opdrachtgever naar zelfsturing door Opdrachtnemer'


Programma

17:30 uur - inloop met hapje en drankje

18:00 uur - Presentatie SCB / inleiding Jaap Dekker

20:45 uur - Netwerkborrel


 Locatie: TASK Utrecht, 
Groenewoudsedijk 51, 3528 BG Utrecht 
Deelname aan het evenement is geheel kosteloos.


Sprekers:

   

Maarten Soederhuizen

Omschrijft zichzelf het liefst als koploper, vernieuwer en verbinder. Na jarenlang verbonden te zijn geweest aan verschillende (grote) bouwbedrijven 2012 gestart via TASK aan opdrachtgeverszijde.

Actief c.q. effectief in rollen die annex zijn met:

Interim-management, Project- of tender management, bij voorkeur Integrale Tenders met EMVI componenten. Rollen op het gebied van Publiek Private Samenwerking; het invullen van Programma management, aansturen van Business Development processen, initiëren en doorvoeren van veranderingsprocessen. Het organiseren en uitvoeren van Project Start Ups. Adviseur, Coaching en begeleiding.

  


Jos Groenendijk

Studeerde vliegtuigbouwkunde aan de TU Delft. na een loopbaan in de vliegtuigindustrie (Fokker), aansluitend meer dan 25 jaar ervaring opgedaan in diverse types van organisaties met als thema's: strategie-, ontwikkeling, proces- en kwaliteitsmanagement, teamontwikkeling en resultaatgerichte bedrijfsvoering. In de periode van 2004-2012 bestuurslid en voorzitter geweest van het Nederlands Netwerk voor Kwaliteits-management (www.nnk.nl). Is kerndocenten van de Master Kwaliteitsmanagement bij S&N University en mede auteur van het boek: "Kwaliteitsmanagement in de praktijk". Actueel, werkzaam in diverse infra projecten op onderwerpen als: procesbeheersing, kwaliteits- en risicomanagement, SE, SCB, Machineveiligheid, Openstelling en Oplevering.

 


Aanmelden

In verband met de te verwachten belangstelling vragen wij u uw aanmelding per omgaande aan ons te mailen via: Jeannette@task.nl

Met vriendelijke groeten
Jaap Dekker


Bron:Publicatiedatum: 9 februari 2015
Wat is een productcontract?
Het productcontract Contractadvisering kan worden gezien als een grote menukaart waaruit de contractmanagers van Rijkswaterstaat binnen de drie percelen vastgestelde producten kunnen selecteren en uitvragen aan onze TASK-adviseurs. Een verantwoording van een PV of een managementrapportage zijn voorbeelden van producten uit de menukaart.
Meer info? Kom in contact
Top