Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

TASK website vanaf heden mobiel geoptimaliseerd

Innovatieve tijden vragen om innovatieve maatregelen. Natuurlijk gaat TASK daarin mee. Onze website is met ingang van vandaag responsive gemaakt. Dat wil zeggen dat de website zich automatisch zal aanpassen aan het gebruikte beeldformaat. Waar u in het verleden onhandig moest in- en uitzoomen om de content op www.task.nl te bekijken op uw smartphone, kunt u nu eenvoudig en slim gebruik maken van de vernieuwde website.

Behalve dat de TASK website makkelijk leesbaar is op smartphones en tablets, biedt de update nog andere handige mogelijkheden. Middels een button op de mobiele website, kunt u nu direct bellen met ons kantoor in Utrecht. Daarnaast kunt u betrekkelijk eenvoudig een routebeschrijving naar ons kantoor opvragen. Bovendien is de vindbaarheid van TASK op Google vergroot met deze update.

Op de mobiele website kunt u via het 'hamburger-menu', de button met drie horizontale strepen, navigeren binnen de website.

Bron:Publicatiedatum: 11 juni 2015
Wat is een productcontract?
Het productcontract Contractadvisering kan worden gezien als een grote menukaart waaruit de contractmanagers van Rijkswaterstaat binnen de drie percelen vastgestelde producten kunnen selecteren en uitvragen aan onze TASK-adviseurs. Een verantwoording van een PV of een managementrapportage zijn voorbeelden van producten uit de menukaart.
Meer info? Kom in contact
Top