SOCIAL TASK

AT Osborne, TASK en Grondwerk Projectmanagers intensiveren de samenwerking met de Provincie Noord-Holland

Op maandag 1 juni sloot het consortium AT Osborne – TASK – Grondwerk Projectmanagers een samenwerkingsovereenkomst met de Provincie Noord-Holland voor het leveren van advies- en ingenieursdiensten. “Samenwerken maakt ons sterker”, aldus de Provincie. De samenwerking wordt aangegaan voor een verwachte periode van vier jaar, waarmee de goede samenwerking tussen de bureaus en de provincie een nieuwe fase ingaat.

De drie adviesbureaus leveren management- en adviesdiensten in de gebouwde omgeving, en hebben met 200 managers en adviseurs in Nederland een grote staat van dienst bij het managen van complexe ruimtelijke projecten. De bureaus delen een gemeenschappelijke visie op de eigen dienstverlening: kwaliteit in projecten, samenwerken mét opdrachtgevers aan kennisontwikkeling, duurzaamheid en innovatie door te durven en te doen. 

Bron:AT OsbornePublicatiedatum: 1 juni 2015
Wat is een productcontract?
Het productcontract Contractadvisering kan worden gezien als een grote menukaart waaruit de contractmanagers van Rijkswaterstaat binnen de drie percelen vastgestelde producten kunnen selecteren en uitvragen aan onze TASK-adviseurs. Een verantwoording van een PV of een managementrapportage zijn voorbeelden van producten uit de menukaart.
Meer info? Kom in contact
Top