Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

TASK Today - Vernieuwde website

Innovatieve tijden vragen om innovatieve maatregelen. Natuurlijk gaat TASK daarin mee. Begin van de maand juni heeft de website van TASK een grote update ondergaan. De meest merkbare aanpassing is dat de website nu geoptimaliseerd is voor verschillende beeldformaten. Op een smartphone is de website nu beter leesbaar dan voorheen. Er zullen regelmatig nog (kleine) aanpassingen volgen. We zijn bezig met een continue verbetering van onze informatievoorziening, waar de website een grote rol in speelt.

Wat is er nu precies nieuw aan de website? Het valt alleen op wanneer je de website bekijkt op een smartphone of tablet. De website is responsive gemaakt. Dat wil zeggen dat de getoonde informatie zich automatisch aanpast aan het gebruikte beeldformaat. Waar je op een laptop bijvoorbeeld drie kolommen naast elkaar ziet, zullen deze kolommen zich opstapelen op een smartphone. Ideaal voor de gebruiker. Teksten blijven op deze manier leesbaar zonder in- en uit te zoomen.

Waarom deze update? Website analyses toonden aan dat gebruikers de site vaak bezoeken via een smartphone of tablet. Om gehoor te geven aan deze behoefte hebben wij besloten de website responsive te maken. Bovendien is het belangrijk dat we online eenvoudig te vinden zijn. Een recente update van Google houdt in dat websites die niet geoptimaliseerd zijn voor smartphones en tablets gestraft worden in de Google ranking. Met onze vernieuwde website slaan we dus een tweeslag: betere leesbaarheid en vindbaarheid.

Wat kunnen we in de toekomst nog verwachten? Wat kunnen we in de toekomst nog verwachten? Het vernieuwen van de website is een proces dat continu aan de gang is. De website zal behalve de gebruikersinterface ook continu van nieuwe informatie worden voorzien. Zo zullen o.a. onze pagina’s over kennisgebieden, projectinformatie en ‘TASK’ers aan het woord’ regelmatig een update krijgen.


Wist u dat:

  • De website op smartphones middels het ‘hamburger-menu’ (de button met drie horizontale strepen) te besturen is.
  •  Met één druk op de telefoonbutton ons kantoor in Utrecht gebeld wordt.
  •  De website ook een modernere uitstraling heeft gekregen.
Bron:Publicatiedatum: 31 juli 2015
Wat is een productcontract?
Het productcontract Contractadvisering kan worden gezien als een grote menukaart waaruit de contractmanagers van Rijkswaterstaat binnen de drie percelen vastgestelde producten kunnen selecteren en uitvragen aan onze TASK-adviseurs. Een verantwoording van een PV of een managementrapportage zijn voorbeelden van producten uit de menukaart.
Meer info? Kom in contact
Top