Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

TASK Today: Impressie Thema-avond SCBDonderdagavond 9 april vond er een TASK thema bijeenkomst plaats met als onderwerp Systeemgerichte Contract Beheersing (SCB). Sprekers Maarten Soederhuizen en Jos Groenendijk maakten er samen met de gasten een inspirerende en interactieve avond van. Bekijk onderstaand filmpje voor een impressie van de afgelopen thema avond.

Wilt u de volgende thema avond ook aanwezig zijn? Houd onze social media kanalen dan goed in de gaten en schrijf u op tijd in.

Bron:Publicatiedatum: 30 april 2015
Wat is een productcontract?
Het productcontract Contractadvisering kan worden gezien als een grote menukaart waaruit de contractmanagers van Rijkswaterstaat binnen de drie percelen vastgestelde producten kunnen selecteren en uitvragen aan onze TASK-adviseurs. Een verantwoording van een PV of een managementrapportage zijn voorbeelden van producten uit de menukaart.
Meer info? Kom in contact
Top