Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

3D-geprint appartementen complex

De term 3D-printers wordt al om al steeds bekender binnen Nederland. Wat echter nog uitblijft zijn de praktische toepassingen van de techniek. Momenteel zijn er wel veel start-ups die met het onderwerp bezig zijn maar het zal nog wel even duren voor het de consumenten markt bereikt.  Het Chinese bedrijf Winsun had er wel een idee bij maar moest daarvoor eersteen immense 3D-printer ontwikkelen. Afmetingen: 40x10x6 meter.  Deze3d-printer van Winsun gebruikt een mix van bouwmaterialen, waaronder gebruiktbeton, zand en een materiaal om het geheel harder te maken.

Uiteindelijk slaagde de firma erin om een 6 verdiepingen appartementen complexte bouwen.
Bron:Publicatiedatum: 20 januari 2015
Wat is een productcontract?
Het productcontract Contractadvisering kan worden gezien als een grote menukaart waaruit de contractmanagers van Rijkswaterstaat binnen de drie percelen vastgestelde producten kunnen selecteren en uitvragen aan onze TASK-adviseurs. Een verantwoording van een PV of een managementrapportage zijn voorbeelden van producten uit de menukaart.
Meer info? Kom in contact
Top