Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Resultaat Samsara Actie

“De jeugd heeft de toekomst, zeker in de arme landen. Door te investeren in de nieuwe generatie kan een land een stap verder komen op weg naar economische ontwikkeling en betere leefomstandigheden.”
 Het was met deze woorden dat TASK’er Martin van de Kamp (directeur) in totaal 160 deelnemers uitnodigde om virtueel mee te lopen naar het project in Mae Hong Son, Thailand. TASK doneerde voor elk gefinisht team een bedrag aan Net4Kids die dit bedrag heeft laten toekomen aan de stichting Samsara. Samsara zet zich in moeilijk te bereizen berggebieden in Thailand in om onderwijs mogelijk te maken.

 Er is maar liefst 57.293 kilometer afgelegd door alle deelnemers tezamen, oftewel in totaal hebben de TASK medewerkers en relaties 1,43 keer de aarde rondgelopen! Uiteindelijk hebben 13 teams en 102 deelnemers de finish bereikt. Dit alles werd gemeten door middel van stappentellers in de zes weken waarin de actie liep. Tijdens de competitie waren via de website van Stappa de resultaten van alle deelnemers en teams te volgen. Zo konden deelnemers in een oogopslag zien welk team op kop lag en of er nog een tandje bij moest worden gezet. Iedereen kon precies zien waar ergens op het traject tussen Utrecht en Mae Hong Son ze zich bevonden.

Uiteindelijk leverde de actie een Cheque op voor Net4kids met een waarde van 12.875,00. In de maanden daarna ontving Net4Kids nog meer individuele donaties naar aanleiding van de actie.

School: Ganlayani Watana 
Slaapvertrekken voor 4 leerkrachten
Keuken benodigdheden en keukenkasten
4 toiletgebouwen
Schoonwater installatie

School: Pangmapha Pitiayasuk
51 matrassen en dekens voor de kinderen.

School: Huay Maak Buak
Twee toiletten


Bron:Publicatiedatum: 28 juli 2014
Wat is een productcontract?
Het productcontract Contractadvisering kan worden gezien als een grote menukaart waaruit de contractmanagers van Rijkswaterstaat binnen de drie percelen vastgestelde producten kunnen selecteren en uitvragen aan onze TASK-adviseurs. Een verantwoording van een PV of een managementrapportage zijn voorbeelden van producten uit de menukaart.
Meer info? Kom in contact
Top