Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Mijn werk en ik: Tineke Poelwijk - HRM

Mijn werk en ik

Mijn werk en ik is een reeks van artikelen waar TASK'ers in vertellen wat hun functie precies inhoudt. Leer meer over de diverse functie bij grote civiele projecten en op welke manier de functies uitdagend zijn. Ook vertelt onze back-office over hoe het is om ondersteuning te bieden aan externe consultants.

    
 
 

Wie ben je en wat is je functie?

Mijn naam is Tineke Poelwijk en ik werk sinds 2003 bij TASK. Ik vervul de functie Adviseur HRM.

Wat is het leukste onderdeel van je functie?

Het leukste van mijn functie is, dat ik werk voor en met het grootste kapitaal van TASK, haar medewerkers. Dat hier een grote verscheidenheid aan taken bij hoort, is minstens zo leuk. In mijn functie heb ik zowel uitvoerende, adviserende en beleidsvoorbereidende werkzaamheden. Breder kan niet!

Waar zit de grootste uitdaging van jouw functie?

Mijn grootste uitdaging is om bij de tijd te blijven en ervoor te zorgen, dat TASK zich op mijn vakgebied blijft aansluiten bij de markt. Dat kan gaan om bijvoorbeeld ontwikkelingen in de leasemarkt, wijzigende wet- en regelgeving die in de organisatie moet worden ingepast, het aantrekkelijk houden van het arbeidsvoorwaardenpakket van TASK en inkoop tegen aantrekkelijke voorwaarden.

Op welk deel van je functie of project ben je trots?

Ik ben er trots op, dat ik de rol van Vertrouwenspersoon mag vervullen.Vanuit het motto “balans tussen werk en privé” krijg ik de kans om verder te gaan dan alleen een werkrelatie en ondersteuning te bieden. Dit is mijn bijdrage aan “samenwerken” en “verbinden” als onderdeel van “Bouwen op Mensen”.

Mijn persoonlijke groeidoelen zijn anticiperen op maatschappelijke ontwikkelingen, nieuwe concepten ontwikkelen en ondersteuning kunnen bieden bij veranderingsprocessen door zelf te blijven veranderen.

 Bron:Tineke PoelwijkPublicatiedatum: 2 oktober 2014
Wat is een productcontract?
Het productcontract Contractadvisering kan worden gezien als een grote menukaart waaruit de contractmanagers van Rijkswaterstaat binnen de drie percelen vastgestelde producten kunnen selecteren en uitvragen aan onze TASK-adviseurs. Een verantwoording van een PV of een managementrapportage zijn voorbeelden van producten uit de menukaart.
Meer info? Kom in contact
Top