Team Eiffel

Team Eiffel is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken, Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

[websitenaam] onderdeel van

SOCIAL TASK

Hypermoderne metrostellen voor de Londense metro.

per 2022 zullen de Londense metro lijnen worden bereden door state-of-the-art metrostellen. Aanvankelijk zal de metro nog over een chauffeur beschikken maar zal uiteindelijk volledig geautomatiseerd rijden. Ontwerpstudio PriestmanGoode heeft de nieuwe metrostellen ontworpen. Bezuinigd is er niet de metro's beschikken over een strak design, airconditioning, WiFi en extra brede entrees. Door gebruik van verschillende kleuren led-verlichting kan de reiziger zien of de metro voorwaarts of achterwaarts rijdt. 

Bron:Publicatiedatum: 13 oktober 2014
Wat is een productcontract?
Het productcontract Contractadvisering kan worden gezien als een grote menukaart waaruit de contractmanagers van Rijkswaterstaat binnen de drie percelen vastgestelde producten kunnen selecteren en uitvragen aan onze TASK-adviseurs. Een verantwoording van een PV of een managementrapportage zijn voorbeelden van producten uit de menukaart.
Meer info? Kom in contact
Top